Online Diary Izzati Zaidi ❤: March 2011

Monday, March 21, 2011

DAIRI KU

Aq ade suka kat seseorang ni dy handsome,kacak dan lain2 kami dh couple........ade orang ckp yg kami ni sweet couple.....sukanya saya hi3 <3
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, March 20, 2011

Jahatnya cinta - Akim & Stacy


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, March 12, 2011

Seni Silat Kucing.(kisah Benar)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, March 11, 2011

HaRi sEdIhNyA.........

Hari ni saya dan maybe seluruh sekolah cuti seminggu......rindunya kat kwn2 saya.....terutamanya leen kwn baik saya..........dy x mcm akk saya tau ....kat kwn2 rapat saya entah.....lah diaorang siap ker x kerja sekolah yg cikgu bg tu....ye lah kn dh cuti mana nk ingat ade kerja sekolah yg tahu cuti jer....................hati isnin dan selasa ni maybe saya balik kampung.motang saya sakit.....ye lah kn kat kg mak saya muar banjir....kaki dy sakit kena air kuman bertambah sakit lah kata kn............ k lah sampai di sini sahaja saya nk tido dh lewat mlm dh ni esok nk kena bangun pagi sbb ade tarian......saya masuk SENI BUDAYA hi3.keras badan saya ni tetapi terpilih masuh tarian.yg lain masuk berlakon............sedihnya terpisah ngan kwn paling rapat saya leen sbb dy masuk lakonan........................ :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, March 4, 2011

Rihanna ft Drake - What's My Name (Lyrics)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment