Online Diary Izzati Zaidi ❤: May 2011

Saturday, May 28, 2011

WAN NIZZATUL IZZATI

I SAYANG...............................................................HAFIS SYUKRI
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Lyrics, Music Videos, Translations - Hip Lyrics

Lyrics, Music Videos, Translations - Hip Lyrics
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, May 24, 2011

AQ STILL SYG KO

Aq tahu saper aq??tapi aq masih syg kn ko klau tidak kerana budak tu lah kita putus............aq tahu ko x leh nk lepas kn aq tapi aq ni terlalu bodoh sbb beria-ia mintak putus kt ko.........nape ngan aq ni....selalu buat lelaki sedih asl???adekah aq ni perempuan yg malang jika couple ngan seseorang tu adekah....!!!! klau aq ni memang malang bila couple ngan seseorang lelaki......aq cuba untuk single sampai besar............tapi walaupun aq akn single tetapi ko jangan lupa aq STILL SYG KO,ko tahu kn...banyak kenangan kita yg kita hadapi tetapi kenangan kita itu akn jatuh ker gaung yg sangat tinggi dan tidak boleh untuk mengambilnya lagi........................

WAHAI SAYANG AQ MASIH SYG KN KO....KLAU KO PUN MASIH SYG KN AQ....AQ BANGGA DPT BALAK CAM KO......................
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Syg ko lagi IKMAL

aq masih sayang kan ikmal lagi tetapi aq mintak putus sbb kwn dy azim jongang buat hal sabar jer lah aq ni.......dy handsome.............i love him okey.....muah xoxo

SAYANG KO IKMAL MY EX I STILL LOVE U OKEY.MUAH MY DARLING X0X0 MY DARLING

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, May 21, 2011

MEMGAPA KO BERUBAH?????

Mengapa ko berubah.......??? MENGAPA??....
Sejak budak perempuan tu masuk pejabat kita ko terus berubah aq nk ko yg dulu bkn yg skrng ni.
Selalunya bila ko jumpa aq ko mesti ucapkan kata-kata yang indah tapi skrng mane ade dh
Bila aq gaduh ngan budak perempuan tu ko asik bela dy....ko mrh aq sbb aq lempang dy.....
Suatu hari,aq nmpk ko mkn kat restoran ngan budak tu....ko tipu aq sbb ko kata kat aq camne "sorry tau syg sbb x leh teman kan syg g shopping sbb banyak kerja belum siap" aq caya ko so... aq pergi sorang2 ni aq nmpk ko kat restoran.....
Aq nangis kat dpn ko n aq simbah air kat ko........."owh....ni kerja ko ye.....banyak kerja x siap ye...gara2 perempuan ni lah awk dh berubah" n pipi aq rasa kebas sbb ko tampar aq...gara2 perempun tu ko sanggup tampar aq okey fine!!!! klau tu ko mahu kita putus skrng....
                                                           
                                                             1 MINGGU

Ko call aq ko merayu kat aq supaya kita ade hubungan balik.....
Aq tanya pergi lah ko kat perempuan tu rupa-rupanya perempuan tu bkn syg dy tetapi kikis duit dy................
Dlm beberapa hari,ko berubah............ko menjadi lelaki yg dulu lelaki yg aq syg dulu.......
Jadi aq terima ko balik
Tiba-tiba dy melamar aq....aq terima lamarannya itu......so skrng ni aq mahu jadi isteri yg baik dan taat kpd suami........
Aq mengadung anak lelaki kembar............akhir lah cerita ku yg ROMANTIK ini........syg awk

                                  I LOVE U MY DARLING

                                                     SEKIAN TERIMA KASIH.......................MUAH......
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

DI PERMAINKAN

Aq tahu aq x comel tapi asal ko buat aq camne aper salah aq kat ko......
aq cinta ko aq sayang ko camne aq syg nyawa aq sendiri ko tahu.....
asal ngan ko ni ko kata aq bosan ngan aq baru aq tahu aper yg ko nk sebenarnya
ko nk barang kan.....
asal aq,naper x orng lain?MENGAPA????
aq caya ko tapi ko dh buat aq camni aq sabar jer aq tahu nnti mesti tuhan akan jodohkan aq ngan orng yg setia ngan aq aq percaya dy.......!!!!!

Aq x leh lupa kn ko asal???
ko dh buat aq sedih,ko dh buat aq kecewa dan ko dh banyak buat aq sakit hati.......
masih aq x leh lupa kan ko...............
Tiba-tiba aq dengar ko ade pengganti aq..........
bila aq siasat saper pengganti aq....
rupa-rupanya kwn aq sendiri ko couple............
Baru aq sedar ko cuma mempermaiankan aq ajer?
Tapi x per....walaupun ko permaiankan aq tetapi aq tetap sygkn ko.......
aq x kn lupa kenangan kita ...
                                                         
               
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, May 11, 2011

RANCANGAN BETUL KER?

Betul ker?kali ini mengisahkan masalah perempuan.Murid ini bernama A____ tingkatan 1.Masalah yang dy tempuhi ialah peot di kalangan perempuan sahaja.dy tidak menyukai peot MENGAPA!!! "Frist sebab kena tukar setiap kali penuh.Secound kena cuci seluar dalam bila kebocoran sahaja.Thirty kena pakai pet bila tidur dan si mana-mana sahaja.Frouth kena mandi wajib jika dh habis peot"katanya petang tadi di sini.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

RANCANGAN BETUL KER?

Betul ker?mengisahkan seorang murid yg bernama A___ berdating terus dikata kn bohsia.Adakah kita berdating terus dikatakan bohsia.Selama ini kamu semua berdating jugak dikatakan bohsia.....tidak semestinya."saya bukan buat aper-aper pun cuma berdating jer tiada bersentuhan"katanya.Katanya lagi "habis dy berdating x pulak saya kata bohsia".Jadi tolong jangan buat tuduhan yang mencarut terima kasih
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, May 8, 2011

RANCANGAN BETUL KER

Okey rancangan ni baru sajer di tubuh kan yg di beri tajuk rancangan betul ker.rancangan betul ker ialah tentang gosip,tentang diri anda,pengalaman dan benda2 tidak pernah di buat orng
Hos anda ialah WAN NIZZATUL IZZATI BINTI WAN ZAIDI.
Jadi jika ade gosip ker pengalaman anda ker dan lain2 bgtahu saya.........
Kerana saya ade lah wartawan dan Hos anda
sekian terima kasih,




                                                                                                                                 YANG BENAR:
                                                                             (WAN NIZZATUL IZZATI BINTI WAN ZAIDI)  
                                                                                                   
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment