Online Diary Izzati Zaidi ❤: March 2012

Monday, March 26, 2012

Adele - Set Fire to the Rain Lyrics




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

dh lama x blogger

jawap salam sya k,sya dh lama x bukak Blogger ni,rasa rindu kt blogger,macam2 rahsia kata ada kt dalam Blogger ni,Blog saya x cntik cam Blog anda semua,sya sajer jer wat blogger ni,rasa cam best pon,rupa2nya memang best sangat,hmm k arh sya kena pergi ni,ada hal kbye <3 jumpa nnti k rindu korang semua,terima kasih yg sesiapa yg setia ngan blog sya ni,korang memang the best

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Weiii x batak k

hye aq nk ckp kat ko,aq x batak lh ngan ko,weii dh curang wat cara curang kot,sekarang nk gebang ngan aq lak,asal ngan ko ni,syg aq konon padahal ada owng lain aq rasa ramai gadih kt keliling pinggang ko kot,setan tu lh ko ni

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, March 13, 2012

aq sedih

aq sedih,aq x nk putus ngan dy,aq syg kat dy,aq cinta dy,naper dy wat camne kat aq,aq ngan dy kwn jew,aq x suka kat dy,sya cuma syg awok sorang jew,please jangan tinggal kn sya,syg awk sangat2,sya cintakn awk,awk percayalh sya ngan dy x de paper,sya x nk jadi kwn awk,sya nk jadi kekasih awk,awk please jangan camni,sya syg kat awk,percaya arh awk,tolonggggggggg,aper yg kena sya buat untuk awk caya kat saya,

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment