Online Diary Izzati Zaidi ❤: January 2013

Monday, January 28, 2013

Sedih

sedih

okey ari ni ety sedih...ety mlz nk ingt balik...ety nk jew cerita dkt sini tp bila ey ingt balik jew mesti ety nangis...so rasa mlz nk cerita...ety sedih..tp td mama n papa bawak ety g Shah Alam antar adek masuk asrama..pastu bawak ety g mkn..mmng ety dh lupa dh masalah ari tu...tp sampai rumah..trs teringat balik..rasa hati ety ni kena langgar ngan lori Hancur Gilew tp dpn family ety,ety buat happy tp dlm hati ety nangis puas2....ety rasa nk jew menjerit...tp kang orng kata ety gilew kang...ety nk sambung tp ety ada hal..okok nnti ety cita lg okey..bye ;)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, January 26, 2013

BestFriends

Hye! mesti tertanya-tanya an siapa si comel ni, hahaha! nama dia Saidatul Aqila tapi kitaoprang semua panggil qiela je. Dia lawa and berpunya! hahaha belepaslah korang ya. nak kenal lebih lanjut? okey follow twitter dia @IQelala . ingat! jangan mengorat! pakwe dia garang! hahahah just joke, nak kenal boleh just tak boleh lebih okey!


Yang ni pulak Khaireni! dia comel and paling kelakar dalam group kitaorang! kadang2 lawak di hambar sikitlah --' hahaha ehhh! dia ada twitter nad instagram aw! nak ke? tak boleh! hahaha kesian pulak korang an, okey2 zaty kasi okey :* @Khaireni_k and ig dia pun khaireni_k couple? tak! dia single but dia akan suka lelaki yang baik,putih,tinggi,sweet tak terlampau,tak kuat jealous! alah!! nanti tanyalah dia! hahahah

Yang lawa ni pulak shaza deanna! nampak cam mat saleh? haha memang pun! mesti nak kenal dengan dia an? i know! nah ig and twitter dia! @shazadeanna and ig dia pun sama shazadeanna . single or not? maybe single maybe couple! hahaha apa apa? tanyalah dia dengan sendiri! malas nak bagitahu :P

SO NI KAWAN2 ZATY! NAMA GROUP KITAORANG IS KASHZ! ASAL KASHZ> CARILAH SENDIRI! HAHAHA :P




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Family

okey ni mama and papa zaty! zaty gentle sayang gila dekat diorang ni! tanpa diorang siapalah zaty didunia ni. diorang banyak menyokong zaty. I LOVE YOU MAMA AND PAPA!




ini budak? hahah dia ni adik zaty! nama dia WAN MUHAMMAD IZZAT. dia pemain bola sepak and now stay dekat negeri sembilan, dia asrama dekat sana :) eh! bukan zaabar k tapi YAYASAN NEGERI SEMBILAN! zaty,mama and papa sokong dengan kerjaya izzat! dari kecik itu yang dia mahu, hope cita-cita dia untuk pemain bola sepak negara tercapai! amin!!!!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friend



okey yang ni kawan baik zaty tapi sekarang dia dah pindah so kami jarang bertegurlah :) nama dia leen and nama panjang dia SITI NUR ROSZAIZELEEN HIDAYAH.what?! susah!? haha memang pun! dia comel an? hahah okey ni ig and twitter dia @LeenHidayah and ig dia pun sama leenhidayah! single? no! dia douple k! jangan kacau hubungan mesra dia! hahahah pakwe dia garang kot! comel je hahaha

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Me :)

 


hidup kena tabah

Nama: Wan Nizzatul Izzati Binti Wan Zaidi
Instagram: Izzati.Zaidi
Twitter: izzati_zaidii
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, January 19, 2013

sedih

SEDIH

Okey ari ni saya sedih sngt..kwn baik saya nk pindah dkt kuala pilah..saya x sanggup kehilangan dy..sikit pon x..saya sedih,sya menangis..dy ada ajk saya pindah sana..sya nk sngt tp ibu saya kata suruh apply sekolah seni budaya..dy masuk sekolah sukan..dy lah kwn terbaik saya n kwn terterteristimewa saya...saya sedih..
leen ety xnk leen pindah..nnti ety x semangat nk menari bila leen x dew...ety x sanggup hilng leen..nnti sapew nk pujuk ety n nnti sapew nk dngr masalh ety leen.. :'( :"/ nnti ety mesti rindu leen,
ety masih x boleh terima kenyataan lg leen...leen syg...

kwn baik kita tlng jngn putus dkt sini...kita stay kwn baik okey..nnti papahal..leen call ety,ety sentiasa angkat n dtng umah...pintu sentiasa terbukak untuk leen...leen jngn lupakn ety...ety jnji x kn lupakn leen...ety rindu leen n ety syg leen sngt2...leen tahu


dy lah sahabat saya for ever n ever....dy lah leen....dy lh kwn saya...dy lh yg fhm perasaan saya..dy lh kwn terterterbaikkkkkk saya..

saya syg awk siti nurRoszaizeleen hidayah...saya akn terlalu rindukn awk selepas ini..ingt jngn lupakn saya


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment