Online Diary Izzati Zaidi ❤: BestFriends

Saturday, January 26, 2013

BestFriends

Hye! mesti tertanya-tanya an siapa si comel ni, hahaha! nama dia Saidatul Aqila tapi kitaoprang semua panggil qiela je. Dia lawa and berpunya! hahaha belepaslah korang ya. nak kenal lebih lanjut? okey follow twitter dia @IQelala . ingat! jangan mengorat! pakwe dia garang! hahahah just joke, nak kenal boleh just tak boleh lebih okey!


Yang ni pulak Khaireni! dia comel and paling kelakar dalam group kitaorang! kadang2 lawak di hambar sikitlah --' hahaha ehhh! dia ada twitter nad instagram aw! nak ke? tak boleh! hahaha kesian pulak korang an, okey2 zaty kasi okey :* @Khaireni_k and ig dia pun khaireni_k couple? tak! dia single but dia akan suka lelaki yang baik,putih,tinggi,sweet tak terlampau,tak kuat jealous! alah!! nanti tanyalah dia! hahahah

Yang lawa ni pulak shaza deanna! nampak cam mat saleh? haha memang pun! mesti nak kenal dengan dia an? i know! nah ig and twitter dia! @shazadeanna and ig dia pun sama shazadeanna . single or not? maybe single maybe couple! hahaha apa apa? tanyalah dia dengan sendiri! malas nak bagitahu :P

SO NI KAWAN2 ZATY! NAMA GROUP KITAORANG IS KASHZ! ASAL KASHZ> CARILAH SENDIRI! HAHAHA :P




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment