Online Diary Izzati Zaidi ❤: 2014

Monday, March 24, 2014

KASHZ!!!!!

Sorry kalau gambar ni kecil sikit and ni kawan baik zaty! my group! hahah KASHZ! hahahah kami sentiasa comel! lol gila, senang masuk air,senang merajuk,senang menangis,senang ketawa,susah senang bersama,senan bergaduh,senang marah and saya baik! hahahaah lol


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

MESTI NAK TAHU!

Okey mesti nak tahu nama dapat nama zaty tu an? hahaha dekat kampung saura mara zaty semua panggil zaty (zaty,akk and ety) so sampai sekarang melekat nama tu! but my friends only called my 'wan' hahah diaorang tak biasa panggil zaty, lagipun zaty geli bila kawan2 panggil zaty 'zaty' hahaha tak biasa katako! hahaha lol! okey tu je yang zaty nak bagitahu! hahahaha bye assalamualaikum

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

RINDU DEKAT BLOGGER!


Dah lama zaty tak layan blogger! Rindu zaty tak? ke dah tak ingat zaty lagi :( zaty terlalu busylah ;") Jom reramai follow zaty kena twitter and instagram!!
@zetyizzaty
zetyizzaty_
hmm zaty jadi rindu pulak dekat blogger ni! zaty sihat je :) Tahun depan zaty dah SPM! arghh? RESULT PMR? hahaha alhamdulillah lulus je :) hahaha! ehh zaty tak tahu nak kata apa dah :( takda idea! idea zaty dah kering pulak!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment